Kryotherm

Kryotherm Oy on ilmanvaihtoon ja kosteudenhallintaan keskittynyt yritys Keravalla. Meillä on yli 30 vuoden kokemus ilmanvaihtolaitteiden toimittajana. Lisäksi huoltomme kokeneet huippuosaajat ovat vastanneet vuosikymmenten ajan ilmanvaihtoon liittyvästä jäähdytyksestä, sähköstä ja automaatiosta.

Tarjoamme vakio- sekä asiakasräätälöityjä ratkaisuja ilmanvaihdon ja kosteudenhallinnan tarpeisiin. Tehdasvalmiit vakioratkaisumme tekevät elämän helpommaksi niin rakentajille, konsulteille, kiinteistönomistajalle kuin käyttöhenkilökunnalle. Tuotteemme voidaan myös räätälöidä asiakkaan vaatimusten mukaan huomioiden tilantarpeet, energiankulutus ja lisätoiminnot.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat tällä hetkellä Seibu Giken DST-ilmankuivaimet. Edustamamme tuotteet kehitetään ja valmistetaan tiukan kontrollin alla Ruotsissa; Tukholmassa ja Söderköpingissä. Laadukkaan tuotekehittelyn ansiosta tuotteemme täyttävät Pohjolan ilmaston tiukat vaatimukset.

Tarjoamme myös ammattitaitoista huoltoa myymiimme tuotteisiin sekä muihin markkinoilla oleviin koneisiin. Huoltomme vastaa kojeiden moitteettomasta ja energiataloudellisesta toiminnasta. Lisäksi toimitamme varaosat niin vanhoihin Kryotherm-kojeisiin kuin myös uusiin edustamiimme DST-ilmankuivaimiin.

Meiltä voi kysyä neuvoa tuotteiden mitoituksessa, sijoittelussa ja suunnitteluun liittyvissä kysymyksissä. Tuotteidemme avulla asiakkaan kokonaiskäyttökustannukset pysyvät alhaisina ja olosuhteet suotuisina.

MEIDÄN HISTORIA

Yli 50 vuotta sitten Kryotherm Oy käynnisti toimintansa Furulundissa Malmön ulkopuolella. Toiminta oli tuolloin suuntautunut kokonaistaloudellisten jäähdytys- sekä lämpöpumppukojeiden tuotantoon. Vuodesta 1967 Kryotherm on toimittanut hyvän liikeideansa ansiosta markkinoille kokonaistaloudellisia sekä helppoasenteisia kojeita.

Suomessa Kryotherm Oy aloitti toimintansa vuonna 1981. Emoyhtiömme sijaitsi tuolloin Piteåssa, jossa myös tapahtui kojeiden valmistus. Tuotevalikoimaamme kuuluivat tuolloin jäähdytyslämpöpumput ja elintarvikemyymälöita varten kehitetyt energiataloudelliset lauhdelämmöntalteenottokojeet. Kojemallit saavuttivat suuren suosion ja tälläkin hetkellä lauhdelämmöntalteenottokojeita on toiminnassa suurimpien elintarvikeketjujen myymälöissä lähes jokaisella paikkakunnalla Suomessa. Kryotherm-lämpöpumput taasen lämmittävät ja jäähdyttävät pankkikiinteistöjä, teollisuushalleja, koulu- ja toimistorakennuksia ympäri Suomen.

Vuonna 2012 Kryotherm Oy siirtyi suomalaisten yksityishenkilöiden omistukseen. Omistajavaihdoksen myötä tuotevalikoima tarkentui ja Kryotherm Oy palvelee asiakkaitaan nyt entistä kohdistetummin. Aika kuluu – mutta Kryothermin toiminta Suomessa jatkuu yhä vahvempana.