cv

DST logo

DST ilmankuivaimet

Seibu Giken DST -ilmankuivaimet on suunniteltu ja rakennettu kosteusongelmien poistamiseen. DST- kuivaimet tarjoavat parhaat ratkaisut kaikkiin kuivausongelmiinne vuosikymmenten kokemuksen ansioista. DST-ilmankuivaimet takaavat sinulle korkean kuivaustehon ja huolettoman pitkäikäisen käytön.

Seibu Giken DST:ltä löytyy kuivain kaikille käyttöalueille pienistä kannettavista kojeista suuriin teollisuuskuivaimiin. Pienten kuivainten kotelo on vakiona kestävää, ruostumatonta terästä.

Kaikki DST-ilmankuivaimet on varustettu huippulaadukkaalla japanilaisella Seibu Gikenin SSCR-roottorilla. Suurempien kojeiden ohjausjärjestelmät ovat kehittyneitä ja ne voidaan liittää MOD-Bus järjestelmiin.


 

Lue lisää...

LTS logo

LTS ilmanvaihtolaitteet

LTS-lämmöntalteenottokojeet ovat laadukkaita ilmanvaihtokojeita varustettuina pyörivällä tai levylämmönsiirtimellä. Ne on varustettu joko pyörivällä- tai levylämmönvaihtimella sekä EC-puhaltimilla. Kojeiden käyttökohteita ovat muun muassa pientalot, koulut, päiväkodit, konttorit ja kaupat.

Lämmöntalteenoton hyötysuhde on ainutlaatuisen korkea. Kojeet ovat pitkäikäisiä ja helposti huollettavia. Ne voidaan toimittaa täysin valmiina yksikköinä. Määrätyissä kojetyypeissä on myös huomioitu kojeen jakaminen kahteen osaan sisäänviennin helpottamiseksi.

 

Lue lisää...